duminică, 27 decembrie 2009

fireflies:)

..am un chef nebun sa ma aflu intr-un loc[no detailes]. in locul in care dupa ora 11 noaptea ai o libertate absoluta, uiti de tot, faci orice, asculti owl city,buggles, mj, ac/dc, green day si chestii d-astea, o freci intr-un mod genial[do not think about sex:D], le bei, le fumezi fara nicio jena, everything is perfect, mai ales cand pufăi pe balcon, la -10 grade, cu o singura grija: sa nu storcesti fructele de pe jos, si sa nu uiti bricheta si nestea-ul acolo:D i adore that place, il ador pt ca e un loc simplu, un loc normal, pe care noi il facem sa para diferit, sa para foarte dubios, avand in vedere ca nu este decat o casa de fiintza umana, un aparatament cu 3 camere din care ne este permis sa folosim totul, exceptand dormitorul creaturii sefe. MAMA KENNY a.k.a magda:)
aa..si mai iubesc eu ceva la casa aia: acvariul[doar atunci cand detine foste creaturi ale marii,intoarse cu burta-n sus<3] imi place sa numar pestii decedati mortal ai sabinei>:)
ha haaaa:x

anutzz>:D<

3 comentarii:

a.şi s. spunea...

bai,ce sa zic..titlu' e inspirat...textu e genial...si te invit la mine pe data de 28.dec.'09 la un separeu :>
te pup
sss.aaa.bbb. :>

a.şi s. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
a.şi s. spunea...

maine-i zi grea. tre sa mergem pan' pe lipscani, si pana la unirii, si after poate ma faci un separeu in doua:)) o sa fie cuuul>:) vezi ca n-am cu ce sa ma break free=))
va pupa anutzz:))