luni, 18 ianuarie 2010

bullshit

în general lumea e proastă. toţi suntem proşti la un moment dat.
poate că fără prostie nu am mai fi noi inşine..poate, nu ştiu.
însă unii depăşesc limita bunului simţ, în ceea ce priveşte această însuşire pur umană, şi o transformă în ceva ce nu mă prea pricep eu la ora asta sa desluşesc. hai oameni buni, reveniţi-vă! buy a life..

ana.

4 comentarii:

a.şi s. spunea...

"special person: a zi a fost o zi in care toata lumea facea glume proaste unu fata de altul si a aruncat unu cu sticla dupa ana si eu am sarit eu dupa doua banci si am omis pragu am prins sticla dar am dat cu spatele in coltu de la banca si am o mare sgaiba pe spate:|"

hope makes u feel better :>

SaBb.s

a.şi s. spunea...

..s-a sacrificat pentru ...onoarea mea, ca sa zic asa, si tot el s-a cam facut de ras, ce-i drept nu in fata mea, ci a fraierilor care nu vor avea niciodata parte de nimic cu adevarat misto. pt mine a fost un gest extra-mega-ultra misto, si apreciez cat pot de mult faptul ca a facut asta pentru mine, si si-a bulit si spatele:| ...:x
oricum, cretinu'(cel de la care a pornit tot) si-a luat-o si el imediat dupa ce m-a facut de cacat si pe mine si pe ...:D. sticla cu pricina i-a fost smulsa din maini, iar el a cazut cu scsaun cu tot, daca nu ma insel:)
...off, ce inseamna ca unii sa nu aiba encefal, iar altii sa-ti sara in fata pentru a te apara:D

a.şi s. spunea...

ANA:)

a.şi s. spunea...

ce draguuuuut :x
this guy is a "prince charming on a white horse" ;))

ABEREZ FRUMOS...

maxim am spus !!!