vineri, 19 decembrie 2008

O zi...

Azi 19.decembrie.2008 este o zi obisniuta si oarecare, pentru unii mai trista sau mai fericita. Pentru copiii din clasa I si pana in a XII-a este o zi speciala...ZIUA VACANTEI pe care orice copil si-o doreste .
In luna aceasta se apropiea cea mai frumoasa sarbatoare a iernii si anume Craciunul, pe care orice copil o asteapta cu mare drag in speranta ca vor primii cadouri multe si frumoase.
Craciunul, prin ochii copiilor este vazut ca un univers alb, cu multa zapada alba si pura presarata marunt din mareata bolta careasca :) . Bataia cu bulgari de zapada, construirea unui om de zapada , snowbordingul , schiatul sau datul cu sania sunt doar cateva activitati ce se practica iarna.
Pe 24.decembrie in casa fiecarui om se simte mireasma de cozonaci pufosi si acel sentiment specific impodobirii bradului de Craciun :) Atunci e cel mai frumos moment cand esti impreuna cu familia si incepi prin a pune bradul in suport , al impodobi cu globuri, globulete, beteala,beculete si bomboaneee..... yum-yum :D . Iar clipa in care astepti cu nerabdare sa vina "mosu' " si cand te roade curiozitatea sa vezi ce ti-a adus e un sentiment extraordinar ;) .
Cam atat ....ne mai vedem si urez orcarui tip/tipa de a VIII-a HAPPY HOLIDAY !

4 comentarii:

S. spunea...

suna ca o compunere de clasa a 4a ... god ! ma rog sarbatori fericite :X:X ! voi ce vreti de la mos craciun?:> siiii mugure ce tanar esti e prima oara cand vii la mine nu te mai las sa pleci , noapte de vis alaturi de mine~

a.şi s. spunea...

daca atat ma duce capu' :)):)):)))

a.şi s. spunea...

cine a scris asta?:|

a.şi s. spunea...

8-|